Nye udgivelser-August #2

ItemImage.aspx.jpgTitel: Vand til Blod-Graphic novel
Forfatter: 
Morten Dürr
Forlag: Carlsen
Udgives: 11/8/2016

Lynet slår ned i Lea, men hun dør ikke. Lynet gør hende stærkere. Det er guds vilje, siger hendes far. Lea får sære, overmenneskelige kræfter. Kræfter som ingen kan styre.   “Vand til blod” er en graphic novel begået af forfatteren Morten Dürr og illustratoren Lars Gabel, som hver især er prisbelønnede for deres tidligere værker. “Vand til blod” er en stærk, medrivende og filmisk bogoplevelse, der samtidig tematiserer teenagerens identitet samt religionens forestillingsverden.   


890ea9cf80964592b286d0c2890b09cb-plusclubmaxi
Titel: En Anden Virkelighed
Forfatter: 
Nene Ormes
Forlag: Turbine
Udgives: 18/8/2016

Hun vender sig for at klatre ned ad stigen, men i sammeøjeblik får de fat i hende. Skarpe tænder hugger ud efter hendes ansigt, ogkløer flår i tøj og kød.

Gennem hele sit liv har Udda været plaget af hallucinationerog mareridt. Men en nat sker der noget, som ændrer hendes liv og hendesverdensbillede for altid. Hun drømmer om en kvinde, som flygter for sit liv påsporområdet ved Malmø Centralstation. Det bliver startskuddet til en jagtgennem Malmøs gader og huse, gennem nutid og fortid, hvor det er svært atskelne ven fra fjende, og hvor et eneste fejltrin kan blive et spørgsmål om liveller død. Udda opdager en anden virkelighed langt fra det almindelige liv iMalmø. En verden, som befolkes af hamskiftere, orakler og magiske lodser –rivaliserende grupper, som alle er yderst interesserede i den sanddrømmende Udda.

Svenske Nene Ormes’ debutroman En anden virkelighed er enspændende, uhyggelig, erotisk og nyskabende svensk urban fantasy, som udspillersig i Malmøs parallelverden.


ItemImage.aspx (1)

Titel: The Young World #2- Den Nye Orden
Forfatter: 
Chris Weitz
Forlag: Gyldendal
Udgives: 10/8/2016

Da den lille gruppe teeangere flyver ud af New York, håber de, at mareridtet endelig er forbi. Men det er en ny og uigennemskuelig verden der venter dem.

Ved et uheld bliver gruppen skilt ad. Jefferson optages i en oprørsgruppe, der vil bringe Kuren tilbage til Klanerne på Manhatten, mens Donna starter, hvad der på overfladen ligner, et almindeligt liv i England.

Men endnu en gang viser det sig, at intet er, som de tror. Og spørgsmålet er nu, om gruppen kan blive forenet og forhindre en endnu større katastrofe.


ItemImage.aspx (2)

Titel: Dyt Båt Coconut (Spurt)
Forfatter: 
Glenn Ringtved
Forlag: Gyldendal
Udgives: 9/8/2016

”Du må aldrig nogensinde fortælle det til nogen,“ sagde hun. ”Hører du? Du skal bare glemme det.”

Lasse er 13 år og har længe gået med en frygtelig hemmelighed, som han har forsøgt at fortrænge. Men da han endelig møder en person, der forstår ham, og som har prøvet noget af det samme, finder han modet til at fortælle sandheden om den aften hos fætter John.

DYT BÅT COCONUT er en bog i serien SPURT – bøger for unge, store historier, kort fortalt.


ItemImage.aspx (3)

Titel: Smuk indeni- Smuk Udenpå
Forfatter: 
Julia Sofia Aastrup
Forlag: People’s Press
Udgives: 8/8/2016

Smuk indeni – smuk udenpå er en personlig bog fra YouTube-stjernen Julia Sofia, som gør op med urimelige skønhedsidealer og lærer dig at sætte pris på den måde, DU er smuk på. Samtidig med, at den giver dig masser af tips til, hvordan du snyder dig lidt smukkere hver morgen foran spejlet.

Julia Sofia fortæller hvordan en YouTube-bloggers liv kan se ud: Om at sige PYT til kropsidealer, standarder, normer og andre urimelig krav. Om at være begynderfeminist, om det, der ligger under overfladen, og om BEAUTY og MAKEUP, og om at danse, som om ingen ser dig, mens alle ser det … Og nå ja, om at behandle andre, som du selv vil behandles. Og om at turde være sig selv.

Julia Sofia Aastrup er en af Danmarks mest populære YouTubere med over 121.000 faste følgere. Julia er kendt for sin ærlighed, sin beautyekspertise – og som den storesøster, alle ville ønske de havde.


ItemImage.aspx (4)

Titel: Thor og Loke #1 – Prøven (Thor og Loke)
Forfatter: 
Søren Tim Nordbo & Emil Blichfeldt
Forlag: Calibat
Udgives: 8/8/2016

“Jeg retter mig langsomt op. Kaldte Frigg mig for en tåbe? De andre fniser. Tusinder af ord syder på min tunge, men Lokes blik fanger mit. Blinker han? Kun jeg ser det. Nu kommer det til at gå galt. Jeg kender det blik. Vi har en regel. Ingen pisser på os. Hvis nogen gør det, så går vi hele vejen.” Du kender Thor og Loke. Du er stødt på dem i sagaer, tegneserier og film, men hvem var de, før de blev voksne guder? Og hvorfor gik det så galt, hvorfor endte det med verdens undergang? Følg med ind i en verden hvor du møder aserne som unge. Følg med ind i en anden og mere rå tidsalder. Det her er Thor og Loke uden filter!

Om bogen:

Thor og Loke 1 er en rigt illustreret hybrid mellem en Young Adult-roman og en graphic novel. Personskildringen er rå og kampene brutale, som man kender det fra fantasy tv-serierne Vikings og Game of Thrones. Samtidig er den et dyk ind i teenage-sindet, hvor følelserne raser – tvivl, vrede og eufori brænder stærkt og omskifteligt. Bogen bliver vedkommende for unge læsere ift. deres egen identitetsdannelse og familiære oprør, fordi den handler om at blive voksen med al den trods og fortvivlelse, det medfører. Men ungdomsfortællingen er placeret i gammelkendt univers, hvor guder og jætter kæmper mod hinanden for overlevelse og magt. Man mærker tydeligt, at forfatterne er opfostret med Peter Madsens Valhalla, Bent Hallers Erik Menneskesøn, og at de er dykket dybt ned i den nordiske mytologi for at finde alle de kringelkroge og missing links, som serien forsøger at gentolke og komme med ny forklaring på.Thor og Loke 1 har været flere år undervejs. Den er første bind i en serie på 3 bøger. Alle bogens illustrationer er gennemarbejdet et utal af gange indtil stilen blev præcis det, forfatter og illustrator Søren Tim Nordbo ledte efter. Bogens medforfatter, den Orla-nominerede Emil Blichfeldt, hævder stolt at denne bogserie er deres hovedværk!

 

 

 

 

 


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s