Nye udgivelser-August #1

Skærmbillede 2016-07-31 kl. 13.05.47Titel: After 5 Begyndelsen
Forfatter: Anna Todd
Forlag: People’s Press
Udgives: 30/8/2016

Begyndelsen er femte roman i Anna Todds populære After-serie, men er den første bog fortalt af Hardin og andre karakterer. Hvad der begyndte som en populær online fanfiction om One Direction-sangeren Harry Styles, er nu blevet til en international hit-bogserie. Genoplev historien fra “After” og Hardins møde med Tessa – nu set fra Hardins synspunkt! Lær mere om Hardins liv før han fandt kærligheden, find ud af, hvad der sker efter “After” og få et helt nyt indblik i parrets turbulente romance.


33b8e8fa2e5448e288242c31c41837da-plusclubmaxiTitel: Carry On
Forfatter: Rainbow Rowell
Forlag: Gyldendal
Udgives: 18/8/2016

Simon Snow er den absolut værste udvalgte, der nogensinde er blevet udvalgt.
Det siger hans roommate Baz i hvert fald. Og det kan godt være, at Baz er en ondsindet vampyr, men han har jo ret! Halvdelen af tiden kan Simon ikke engang få sin tryllestav til at fungere – eller også sætter han ild til ting og sager. Hans mentor gør alt for at undgå ham, hans kæreste har slået op med ham, og der er et magi-ædende monster, som går rundt med Simons ansigt på. Baz ville have nydt alt dette, hvis han altså havde været her. Det er starten på deres sidste skoleår på Watford School of Magicks, og så har Simons plageånd ikke engang besværet sig med at dukke op.
CARRY ON er en spøgelseshistorie, en kærlighedshistorie og et mysterium. Der er lige så mange kys og lige så meget snak som i Rowells andre romaner – men der er mange flere monstre i den her!


50d614cfac834242ac2e620d4f2d24ac-plusclubmaxiTitel: Half Lost #3
Forfatter: 
Sally Green
Forlag: Carlsen
Udgives: 29/8/2016

Nathan er på flugt igen. Han er stærkere end nogensinde – og mere forhadt end nogensinde. For at redde Alliancen er han nødt til at risikere sit liv – og imens søger han hævn over dem, der har svigtet ham. En voldsom og gribende afslutning på Half Bad-trilogien, der gemmer på et twist til slut, som man ikke har set komme.

 

 


387cb89e7bae4678bcdbf1a4f0bba3c1-plusclubmaxiTitel: Bare et år
Forfatter: Gayle Forman
Forlag: Gyldendal
Udgives: 18/8/2016

Willem og Allyson havde én magisk dag sammen i Paris. Og så var hun væk. Men Willem er overbevist om, at skæbnen har bestemt, at de skal være sammen. Derfor tager han af sted – verden rundt – for at finde hende. Men som månederne går, og Allyson ikke er til at finde eller komme i kontakt med, begynder han at spekulere på, om skæbnen nu også har så stor betydning.

En bog om de valg, vi tager. Om de ulykker, der sker. Og om den lykke, man kan være heldig at finde, når de to ting tørner sammen.
BARE ET ÅR er fortsættelsen til BARE EN DAG. Denne gang får vi historien fra Willems side.


ItemImage.aspxTitel: Mareridt & Myrekryb #1 – Syv uhyggelig historier
Forfatter:
Nick Clausen
Forlag: Forlaget Facet
Udgives: 29/8/2016

Historier som sniger – historier som skriger.

Historier som river – historier som siver.

Historier som skræmmer – historier som lammer.

Syv historier, som giver dig både Mareridt & Myrekryb.

Mareridt & Myrekryb 1 – Syv uhyggelige historier er første bog gyser-serien Mareridt & Myrekryb.


ItemImage.aspx (5).jpgTitel: Drømmeland
Forfatter: Nick Clausen
Forlag: Forlaget Facet
Udgives: 22/8/2016

Da Louie begynder at drømme om manden i blåt, finder han snart ud af, at han ikke bare drømmer. Han rejser faktisk til en anden verden. En verden, som manden i blåt kalder Drømmeland. I Drømmeland er alt i virkeligheden to ting: Hvad du ser, og hvad du ønsker at se. Og det kan være svært at se forskellen.
Velkommen til Drømmeland.

 

 

 


Skriv en kommentar