Anmeldelse af “Blood of My Blood” -Barry Lyga

blood of my blood billede

Blood of My Blood er den tredje og sidste bog i den spændingsfyldte trilogi ”I Hunt Killers”.

Bogen handler om den unge jaspar (Jazz) og hans to venner Howie og Connie. Jazz lever et tilsyneladende normalt teenage liv med kæreste og venner. Men under overfalden gemmer han på en dyster hemmelighed, som kun hans nærmeste kender til… Billy Dent, verdens farligste seriemorder er hans far.  Udover at være en psykotisk seriemorder, er Billy Dent også en mester i at undslippe politiet.

New Yorks politi styrke ser sig slået af Billy, og rækker ud efter Jazzs hjælp, da han måske er den eneste person som kan stoppe Billy. Jazz bliver rodet ud i problemer og problemer efter hinanden, og inden han ved af det, er han kommet ud hvor han ikke kan bunde….hvordan kan man bevise sin uskyld, når ens far er en af verdens mest berygtede mænd?

Blood of my blood er en af de bedste bøger jeg har læst i lang tid, og når man først er kommet i gang med at læse den, er den svær at lægge fra sig. Sproget er utroligt beskrivende og uhyggeligt billedligt, man får alle de bloddige detaljer med. Karakterne er utroligt godt beskrevet, og det er svært ikke at føle med dem alle sammen. De trækker langsomt en med ind i en uhyggelig verden af uretfærdighed og mord. Så hvis man er klar til at sidde stiv af spænding, og være opslugt af et skræmmende virkeligt univers, er det helt klart en bog jeg kan anbefale, også selvom man endnu ikke er kendt med krimi-gerne.

5/5 stjerner

En yders fremragende bog

– Ditte


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s